PUBG UC: PUBG UC satın almak için en iyi 4 yol

Yayınlanan:, Tarihinde güncellendi:
PUBG UC: PUBG UC satın almak için en iyi 4 yol
On this article you will find

Zamanla, PUBG Mobile oyununun birçok oyuncusu ve hayranı tarafından PUBG UC’nin ne olduğu konusunda arayış artıyor.

PUBG UC, oyun içinde birçok silah, ekipman, kıyafet ve ayırt edici koleksiyon eşyalar satın almak için kullanabileceğiniz sanal para birimidir.

PUBG UC’i kullanarak diğer oyunculardan daha iyi performans gösterirsiniz.

Elbette, PUBG UC, oyunu daha ünlü ve en popüler elektronik video oyunu haline getirdi ve dünyanın tüm ülkelerinde popülerlik kazanmış ve birçok oyuncunun ilgisi PUBG UC’ye odaklanmıştır.

Bu nedenle bu makalede, PUBG UC’nin tam olarak ne olduğuna ve ön ödemeli kartları kullanarak PUBG UC’nin nasıl satın alabileceğinizden bahsedeceğiz.

PUBG UC Nedir?

PUBG Mobile bir rekabet ve aksiyon oyunu olarak kabul edilir.

Oyunun ana hedefi kesinlikle savaşın sonuna ulaşana ve böylece turun galibi olana kadar oyunda en uzun süre hayatta kalmanız olacaktır.

Bu nedenle, silah ve ekipman toplamanız ve oyun içinde kıyafet ve özel ödülleri almanız, hayatta kalmanız, düşmanlarıyla savaşmanız, silah, ekipman, ilk yardım ve hayatta kalmanıza yardımcı olan birçok kaynağı kullanmanız için oyuna büyük ölçüde bağımlısınız.

PUBG UC’i kullanmanız gerekiyor.

Böylece, PUBG UC ile oyun içinde farklı kıyafetler ve aksesuarlar satın almak, arabaların dışını değiştirmek ve bazı paketleri açmak için PUBG UC’i kullanmak gibi daha fazla avantajları ve ödüller alabilirsiniz.

Ayrıca çok sayıda hediye sunan Çarkıfelek’i de kullanın.

Böylece UC ile oyun içinde herhangi bir içerik satın almak için kullanabilirsiniz.

UC’yi kullanarak günlük, haftalık veya aylık olarak Oyun içinde silah ve ekipman topluyor ve kıyafet ve özel ödülleri kazanıyorsunuz.

Bu görevler Kraliyet Geçidi olarak adlandırılır ve bu görevlerde kazandığınızda, oyun içinde birçok hediye ve ödül alabilirsiniz.

Son olarak, oyun içi UC’i kullanarak PUBG oyununda size birçok benzersiz ve eğlenceli görev veren Royal Pass modunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ayrıca, birden fazla ön ödemeli kartı kullanarak UC satın alabileceğiniz birçok yol vardır.

Bu kartları kullanarak UC istediğiniz zamanda nasıl satın alabildiğinizi bu makalede öğreneceğiz.

PUBG Mobile kartlarını kullanarak PUBG UC satın almak

Açıkladığımız gibi, sevgili okuyucu, PUBG UC’i oyun içindeki herhangi bir içerik veya eklenti satın almak için kullanabilirsiniz. Bu da yetenek ve kabiliyetlerinizi artırır ve size diğer oyunculardan daha farklılık sağlar.

AR Pay, PUBG kartlarını satmak için en iyi ve en güvenli web sitelerinden biri olarak kabul edilir, bu nedenle ARPay size Suudi Arabistan Krallığı’ndaki en iyi fiyata çeşitli fiyat kategorilerinde PUBG ön ödemeli kartları sunar.

Satın alma işlemini tamamladıktan sonra, kolayca PUBG web sitesine gidebilir, hesabınızın kimliğini girebilir ve aldığınız PUBG kartını kullanabilirsiniz ve UC’yi kullanmanızı tamamlamış olursunuz.

PUBG UC: PUBG UC satın almak için en iyi 4 yol 1

iTunes kredisini kullanarak PUBG UC satın almak

Elbette, UC’yi kullanmanın yöntemi, IOS sistemiyle çalışan iPhone ve iPad sahipleri için tasarlanmıştır.

Bu da, sadece Suudi Arabistan Krallığı’nda bulamayacağınız en iyi fiyat ve indirimlerle ar-pay tarafından sunulan ön ödemeli iTunes kartlarını satın alarak Apple ID hesabının bakiyesini kullanmaktadır.

iTunes hesabınızı kullandıktan sonra, bu bakiyeyi PUBG oyunu içinde bir ödeme yöntemi olarak kullanabilir. PUBG UC’yi kullanabilir ve silahlar, özel kıyafetler, bombalar, arabaların görünümünü değiştirme, çantalar ve diğer oyuncular hakkında ilerleme ve ayrım yapma şansınızı artıran daha birçok özel şey gibi oyun içi koleksiyon satın almanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Birinci: UC eklemek istediğiniz PUBG hesabınıza giriş yapın.

İkinci: UC formuna tıklayın ve ardından istediğiniz sayıda PUBG UC’yi satın alın.

Üçüncü: UC’yi hesabınıza almak için ödeme yöntemi olarak iTunes bakiyesini seçin, böylece satın alma işlemini başarılı bir şekilde ve dakikalar içinde tamamlayacaksınız.

Android telefonlar için Google Play bakiyesini kullanarak PUBG UC satın alın

Android telefon sahipleri, Google Play hesaplarının bakiyesini kullanarak ve ar-pay tarafından sağlanan ön ödemeli Google Play kartlarını satın alarak ve Google Play kredisini PUBG UC satın almak için bir ödeme yöntemi olarak kullanarak PUBG Mobile için bu yöntemi kullanabilirler.

Birinci: PUBG UC eklemek istediğiniz PUBG hesabınıza giriş yapın.

İkinci: PUBG UC formuna tıklayın ve ardından istediğiniz sayıda PUBG Unknown Cash satın alın.

Üçüncü: Hesabınıza PUBG Unknown Cash almak için ödeme yöntemi olarak Google Play bakiyesini seçin, böylece satın alma işlemini başarıyla ve dakikalar içinde tamamlamış olacaksınız.

PUBG UC: PUBG UC satın almak için en iyi 4 yol 3

Razer Gold kartlarını kullanarak PUBG UC satın alın

Razer Gold Balance, çevrimiçi ödeme yöntemi olarak kullanılmak üzere dünya çapındaki oyunculara tahsis edilen sanal bir para birimidir.

PUBG Mobile oyunu da dahil olmak üzere Razer Gold coin’i destekleyen birçok oyun ve eğlence programında kullanabilirisiniz.

Razer Gold coin ve bakiyesini PUBG’de veya Razer Gold coin’i destekleyen başka bir oyunda ödeme yöntemi olarak kullanabilmeniz için 2500’den fazla oyun ve eğlence içeriği satın alabileceğiniz Razer Gold web sitesinde bir hesap oluşturmanız yeterlidir.

Razer Gold kredisi ise en sevdiğiniz oyunların keyfini çıkarmanız için size harika bir fırsat sunuyor. Ayrıca oyunlar, platformlar ve küresel mağazalarda daha fazla ödül ve promosyon alma şansı verir.

ar-pay ayrıca Razer Gold bakiyesini kullanmak için en iyi fiyatlarla ve çeşitli fiyat kategorilerinde çevrimiçi Razer Gold ön ödemeli kartlar sunar ve PUBG Unknown Cash satın alırken ve ücretlendirirken bir ödeme yöntemi olarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca Crossfire, Roblox, vb. gibi Razer Gold kartlarını birçok mağazada, eğlence programında ve platformda güvenli bir şekilde çevrimiçi satın almak için kullanabilirsiniz. Heyecan ve gerilim dolu en iyi oyun deneyimini sağlamak için birçok mücevher, jeton, silah ve hediye destekleyen oyunlarda sunulan daha birçok avantajı elde edebilirsiniz.

Birinci: PUBG Unknown Cash eklemek istediğiniz PUBG hesabınıza giriş yapın.

İkinci: İkinci: PUBG Unknown Cash formuna tıklayın ve ardından istediğiniz kadar PUBG Unknown Cash satın alın.

Üçüncü: Hesabınıza PUBG Unknown Cash almak için ödeme yöntemi olarak Razer Gold bakiyesini seçin, böylece satın alma işlemini başarılı bir şekilde ve dakikalar içinde tamamlayacaksınız.

Son olarak PUBG kartları, iTunes kartları, Razer Gold ön ödemeli kartları ve Google Play kartları gibi ön ödemeli kart satın almanın yöntemlerini kullanarak PUBG Unknown Cash’i satın almanın, tüm eğlenceli bonusların ve avantajların keyfini çıkarmanın ve oynarken kazanma şansınızı artırmanın en iyi ve en kolay yollarından bahsettik.

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şimdi oy yok! Bu gönderiyi ilk oylayan siz olun.

Bu yazıyı faydalı bulduğunuz için...

Bizi sosyal medyada takip edin!

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu yazıyı geliştirmemize izin verin!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Follow us on Google News
Share on:

Related Articles

icon top