iTunes Kartlar: Alınabilecek En İyi 5 Pişirme Uygulaması

iTunes Kartlar: Alınabilecek En İyi 5 Pişirme Uygulaması
On this article you will find

TVYemek yapmak kimimizin fazla zamanını almazken, kimimiz için de oldukça zahmetlidir. Çünkü iyi yemek yapabilmenin sırrı, tarifleri eksiksiz ve doğru bir şekilde uygulamaktan geçiyor.

Eskiden televizyonda gördüğünüz tarifleri bir kenara not almanız gerekirken, dijital ortam her anlamda imdadınıza yetişiyor.

Çünkü yemek tarifleri günümüzde akıllı telefonlarımıza kadar inmiş durumda. Artık aklınıza gelen herhangi bir tatlının tarifini internet üzerinden bulmanız oldukça kolay hale geldi. 

iTunes’daki Yemek Pişirme Uygulamaları, mutfakta geçirdiğiniz zamanı daha özel hale getirir.

Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetleri, şeflerimizin imza tarifleriyle birleştirir. Özel yemeklerimiz, şeflerin stil sahibi masalarıyla servis edilir.

Evinizde restoran kalitesinde bir deneyim yaşamak için Pişir’i tercih edin.

Yemek pişirme süreci insanların birçok gıda kaynağından faydalanmasına ve tüm gıdalarda, meyvelerde, sebzelerde

ve ette bulunan çeşitli vitaminleri, mineralleri ve proteinleri elde etmesine izin verdiğinden yemek pişirme çağlar boyunca insan gelişiminde önemli ve büyük bir rol oynamıştır.

iTunes’daki iTunes’daki Yemek Pişirme Uygulamalarında Yemek tarifi kategorilerine ait binlerce yemek tarifini bulabilirsiniz. 

iTunes Kartları’nı kullanarak Dünyanın birçok toplumunda yemek pişirme ve hazırlama görevi kadınların omuzlarında olsa da

pişirmeye ve hazırlamaya ilgi duyan birçok erkek de vardır ve yiyecekleri satın alma veya yemeklerin hazırlama sürecine katılmaktan hoşlanırlar.

Akıllı telefonların günlük hayatımızdaki varlığı, gerekliliği ve vazgeçilmezliği ile birçok kişi, herkesin ilk adımdan profesyonelliğe kadar

iTunes Kartları’nı kullanarak pişirmeyi öğrenmesine yardımcı olan yemek pişirme ve hazırlama konusunda uzmanlaşmış en önemli ve en iyi uygulamaları sağlamakla ilgilenmiştir.

iTunes Yemek Pişirme uygulamaları ise bu süreci daha da hızlandırıyor.

Büyük sofralar donatmak ya da her gün yeni tarifler keşfetmek için kullanabileceğiniz uygulamalarda, sadece isimle aratarak istediğiniz tarife rahatça ulaşmanız mümkün. 

Ancak bu makalede, sevgili okuyucu, iTunes Kartları bakiyesini kullanarak iPhone’unuza alabileceğiniz en önemli ve en iyi uygulamalara odaklanacağız.

iTunes’daki En İyi iPhone’in Yemek Hazırlama ve Pişirme Uygulamaları

1- iTunes kartları kullanılarak jamie oliver’in 20 daki̇kalik yemekleri

Jamie Oliver’ın 20 dakikalık yemekler uygulaması, iPhone telefonlarda iTunes kart şarjı kullanılarak iTunes bakiyesi üzerinden indirilebilen en güçlü uygulamalardan biridir.

Bu uygulama iTunes mağazasında yaklaşık 8 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

Şu uygulama, tüm tarifleri ayrıntılı olarak adım adım resimlerle birlikte içeriyor. Uygulama yaklaşık 60 tarif içeriyor.

Bu nedenle uygulama, tariflerin kolaylığı ve her tarifin malzemeleri sağlama kolaylığı nedeniyle

yemek pişirme hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan herkes için iTunes mağazasında bulunan en iyi seçeneklerden biridir.

2- iTunes kartları kullanılarak mario batali Cooks uygulaması

Mario Batali Cooks uygulaması esas olarak İtalyan yemek tarifleri sevenler içindir.

çünkü uygulama, fotoğraf ve videolarla adım adım ayrıntılı olarak açıklanan 60’tan fazla lezzetli İtalyan tarifi sunarak uygulama sürecini olabildiğince kolaylaştırır.

Uygulamanın en önemli özelliği, kendine özgü ve eğlenceli bir şekilde kullanımı kolay bir arayüze sahip olmasıdır.

Şu uygulama, iTunes mağazasında yaklaşık 5 $ fiyatla mevcuttur. Ön ödemeli iTunes kartları’nı kullanarak iTunes bakiyesi ile satın alabilirsiniz.

iTunes Kartlar: Alınabilecek En İyi 5 Pişirme Uygulaması 1

3- iTunes kartları kullanılarak her şey nasıl pi̇şi̇ri̇li̇r (how to cook everything) uygulaması

Mark Bittman’ın kitabında yer alan tüm tariflerin kapsamlı bir şekilde yer aldığı uygulamadır. Aynı zamanda harika bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Ayrıca her bir tarif için belirli bir hazırlama süresi ve hazırlama yöntemi de ayrıntılı şekilde sunuluyor.

Şu uygulama iTunes mağazasında yaklaşık 5 dolara satılıyor.

iTunes Kartlar: Alınabilecek En İyi 5 Pişirme Uygulaması 3

4-iTunes kartları kullanılarak Tyler Florence orucu (Tyler Florence fasts) uygulaması

Uygulama, mutfak dünyasındaki ünlü şefler tyler’ın 500’den fazla tarifini içerir. Ayrıca her tarif için bir zaman sınırı ile zarif bir kullanıcı arayüzü sunar.

Uygulamanın avantajlarından biri Şef Tyler’a doğrudan e-posta göndererek mesajlaşma olanağı sağlamasıdır

ve bu özelliği başka hiçbir yemek pişirme uygulamasında bulamazsınız. Uygulama iTunes mağazasında yaklaşık 5 dolara satılıyor.

5- iTunes kartları kullanılarak Martha’nın günlük yemeği (Martha’s everyday food) uygulaması

Uygulamanın en ayırt edici özelliklerinden biri kullanıcının e-posta aracılığıyla günlük yemek pişirme fikirlerini göndermekten yanı sıra akşam yemeği için basit ve kolay fikirler sunmaktadır.

Üstelikte birçok basit ve kolay yemek tarifine resimleri eşlik ediyor.

Uygulama tarifleri e-posta, Facebook ve Twitter gibi sosyal siteler aracılığıyla paylaşma olanağı da sunuyor. Uygulama iTunes mağazasında 1$’a satılmaktadır.

Son olarak bu uygulamalardan herhangi birini almak ve daha lezzetli sağlık özelliklerinin keyfini çıkarmak istiyorsanız ar-pay ‘in size en iyi fiyatlarla sağladığı ön ödemeli iTunes kartları’nı kullanarak iTunes bakiyenizi şarj ederek bunları indirebilirsiniz.

Ayrıca Sitemiz tüm ön ödemeli kart türlerini en kolay ve en güvenli şekilde ve tüm fiyat kategorilerinde Suudi Arabistan Krallığı’nda indirimler ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır.tv

Follow us on Google News
Share on:

Related Articles

icon top