iTunes üzerinden iPhone’a müzik aktarmanın 2 yolunu öğrenin

iTunes üzerinden iPhone’a müzik aktarmanın 2 yolunu öğrenin
On this article you will find

Müzik, günlük hayatımızın en temel unsurlarından biri olduğu için ister üzgün, ister mutlu, ister kızgın olun,

durumunuza ve nasıl hissettiğinize göre uygun şarkıları bulabilirsiniz.

Elbette, mutlu ya da hüzünlü her ruh hali için ve hayatımızdaki her yolculuk, olay ya da önemli an için onu destekleyen müziği vardır.

Ve bir iPhone kullanıcısı olduğunuz için iTunes uygulaması bu müziğin temel kaynağı olacaktır.

Bu yüzden iTunes uygulamasını iyi bilmeniz önemlidir.

Bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri, iTunes hesabınızdaki herhangi bir müzik içeriğini iPhone’a veya iOS sistemini çalıştıran herhangi bir cihaza aktarmanın yoludur.

Birçok iPhone kullanıcısı bu adımı yaparken sorun yaşadığı için,

en sevdiğiniz müziği hızlı ve güvenli bir şekilde telefonunuza aktarabileceğiniz

ve dosyalarınızın kalitesini koruyabileceğiniz, ayrıca en sevdiğiniz müziğin keyfini istediğiniz zaman çıkarabileceğiniz iki yöntem göstereceğiz.

iTunes üzerinden iPhone'a müzik aktarmanın 2 yolunu öğrenin 1

Birinci Yöntem: Seçtiğiniz müziği, iTunes uygulamasından iPhone’a manuel olarak senkronize edin.

Aşağıdaki adımlarına göre iTunes uygulamasını kullanarak dosya gezgini aracılığıyla telefonunuzdaki dosyaları manuel olarak işleyebilmek için otomatik güncelleme ayarlarını kapatabilirsiniz:

  1. Öncelikle iTunes uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin, ardından iTunes uygulamasını açın ve iPhone veya iPad’inizi USB kablosuna bağlayın, böylece hem iTunes uygulamasının hem de bilgisayarın bağladıktan sonra cihazı tanıması sağlanır.
  2. iTunes’un üst kısmındaki “Cihaz” düğmesine ve alt kısımdaki “Kontroller” menüsünden tıklayın.
  3. Menünün en altındaki “Müzik ve videoları elle yönet” seçeneğini seçin; bu, iTunes uygulamasındaki otomatik eşzamanlamayı varsayılan olarak durduracaktır.
  4. Menünün altındaki “Müzik ve videoları manuel olarak yönet” seçeneğine tıklayın; bu, iTunes uygulamasında otomatik senkronizasyonu varsayılan olarak durduracaktır.
  5. Dosya Gezgini’ni açın ve iPhone’daki Müzik klasörünüze gidin.
  6. Son olarak yeni bir pencereye gidin ve müzik dosyalarınıza gidin ve bunları iPhone’daki Müzik klasörünüze sürükleyin.

Bilgisayardan istediğiniz müzik dosyalarını iTunes uygulamasının içinden iPhone cihazına kolayca sürüklemeniz yeterlidir.

İkinci Yöntem: Harici bir program kullanarak iTunes uygulamasından iPhone’a müzik aktarma

İlk yöntem kolay ve basit görünebilir. Ancak bazı insanlar için işe yaramayabilir veya iTunes bilgisayarlarda büyük bir RAM’e ihtiyaç duyduğundan birçok kişi için karmaşık olabilir, bu da birçok kişi için büyük bir sorundur.

Onun uygulamasından iPhone veya iPad’inize müzik aktarmanıza yardımcı olacak kusursuz ve hızlı bir yol arıyorsanız, Dr.Fone – Telefon Yöneticisi (iOS) gibi harici bir program kullanmak en iyisidir.

Dr. Fone, iTunes uygulamasından iPhone’a müzik aktarmanın yanı sıra bilgisayardaki tüm verileri yedekleyerek ve kolaylıkla geri yükleyerek müzik, fotoğraf, video, kişi, SMS, uygulama vb. aktarmanın, yönetmenin, dışa aktarmanın ve içe aktarmanın en iyi yollarından biridir.

  1. İlk olarak programı kişisel bilgisayarınıza indirin ve dosyayı indirdikten sonra açın ve görünen talimatları izleyin.
  2. iPhone’unuzu veya herhangi bir IOS cihazınızı kablo ile PC’nize bağlayın ve cihazın iPhone’da tanındığını doğrulayın.
  3. Dr.Fone’un ana menüsünden Telefon Yöneticisi’ni seçin.
  4. Ardından Transfer menüsünden iTunes Medyasını Cihaza Aktar’ı seçin.
  5. Ardından program iTunes arşivinizi taramaya ve mevcut dosyaları görüntülemeye başlayacaktır.
  6. Bu adımda sonuçlar penceresinden aktarmak istediğiniz dosya türünü “Müzik dosyaları” olarak seçin ve ardından Aktar’ı seçin.

Bu sayede müzik dosyalarınızı bu uygulamadan iOS cihazına birkaç dakika içinde aktarmış olursunuz ve aktarmak istediğiniz tüm müzik dosyaları için bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Sonunda Dr.Fone’un Mac veya Windows çalıştıran tüm bilgisayarlarla tam uyumlu olduğunu bilerek tüm müzik dosyalarını bu uygulamadan iPhone’a kolaylıkla aktarmanıza yardımcı olacak iki yöntemi öğrenmiş olacaksınız.

IOS sistemini çalıştıran tüm cihazlar müzik dosyalarının yanı sıra fotoğraflar, videolar, ses dosyaları, belgeler ve daha fazlasını aktarmanıza yardımcı olmaktadır.

AR PayiTunes kartları’nı Suudi Arabistan’daki en iyi fiyatlarla ve çeşitli fiyat kategorilerinde satın alarak tüm dosyaları kolayca indirebilir ve Bu uygulamada istediğiniz müzik içeriğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

IOS sistemini çalıştıran tüm cihazlar, müzik dosyalarını yanı sıra fotoğraflar, videolar, ses dosyaları, belgeler ve daha fazlasını aktarmanıza yardımcı olmaktadır.

AR PayiTunes kartları’nı Suudi Arabistan’daki en iyi fiyatlarla ve çeşitli fiyat kategorilerinde satın alarak tüm dosyaları kolayca indirebilirsiniz ve bu uygulamada istediğiniz müzik içeriğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Apple Store hediye kartıyla neler satın alabilirim?

Apple Store web sitesinde veya bir Apple perakende mağazasında bulunan herhangi bir ürünü veya hizmeti satın almak için Apple Store hediye kartını kullanabilirsiniz.

Buna Apple aygıtları, aksesuarlar, uygulamalar, müzikler, filmler ve daha fazlası dahildir.

Apple Store Hediye kartını Nereden Satın Alabilirim?

Apple Store hediye kartını, Apple Store web sitesinden çevrimiçi olarak veya bir Apple perakende mağazasından direkt olarak satın alabilirsiniz.

App Store veya iTunes Store’dan ürün satın almak için Apple Store hediye kartını kullanabilir miyim?

Evet, App Store veya Store’un yanı sıra Apple Store web sitesinden veya perakende satış mağazasından ürün satın almak için Apple Store hediye kartını kullanabilirsiniz.

Apple Store hediye kartlarının süresi doluyor mu?

Apple Store hediye kartlarının geçerlilik süresi dolmaz ancak belirli bir süre kullanılmamaları durumunda bekleme ücretine tabi olabilirler.

Daha fazla bilgi için hediye kartınızın hüküm ve koşullarını kontrol ettiğinizden emin olun.

Apple Store hediye kartını farklı bir ülkede kullanabilir miyim?

Apple Store hediye kartları genellikle yalnızca satın alındıkları ülke veya bölgede geçerlidir.

Ancak bazı hediye kartları birden fazla ülkede veya bölgede kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için hediye kartınızın hüküm ve koşullarını kontrol ettiğinizden emin olun.

Apple Store hediye kartıyla satın aldığım ürünleri iade edebilir miyim?

Evet, Apple Store hediye kartıyla satın alınan ürünler Apple Store’un iade politikasının hüküm

ve koşullarına tabi olarak para iadesi veya değişim için iade edilebilir

Apple Store hediye kartına yeniden yükleme yapabilir miyim?

Apple Store hediye kartlarına ek parayla yeniden yüklenemez.

Karttaki bakiye kullanıldıktan sonra kart tekrar kullanılamaz.

Follow us on Google News
Share on:

Related Articles

icon top