Call Of Duty: Vanguard: Şampiyon olmak için 5 İpucu

Yayınlanan:, Tarihinde güncellendi:
Call Of Duty: Vanguard: Şampiyon olmak için 5 İpucu
On this article you will find

Battle royale oyunlarına benzeyen yeni rekabetçi mod Champion Hill’de Şampiyon olmanıza yardımcı olacak en önemli ipuçlarından bahsedeceğiz.

Call of Duty: Vanguard’ın hikayesi oyuncuları, İkinci Dünya Savaşı zamanına giderek, Dünya Savaşı’nın dört cephesinde askerlerin yükselişine odaklanıyor.

Oyunun hikayesi 2017’de yayınlanan bir önceki versiyonun devamı olmayacak, Dünya Savaşı döneminde geçen yeni bir hikayeye ve Özel Kuvvetler’den 4 yeni karaktere tanık olacağız:

  • Arthur Kingsley
  • Paulina Petrova
  • Captain Wade Jackson /Yüzbaşı Wade Jackson
  • Second Lieutenant Lucas /Teğmen Lucas

Onlar, 4 farklı cephede yer alacak (Pasifik Okyanusu, Batı, Doğu ve Kuzey Afrika).

Call of Duty: Vanguard’da kazanmak için ipuçları

Birinci: Uygun teçhizatı seçin ve hazırlayın

Oyuna başlarken, tüm oyuncular bir tabanca ve bir hafif makineli tüfek içeren aynı silah ve ekipmana sahiptir.

Oyuncular kesinlikle kazanmalarına yardımcı olacak ve yeni rekabetçi Şampiyon Tepesi’nde başarı şanslarını artıracak en iyi silah ve ekipmanları arayacaklardır.

Ancak yeni bir silah satın alırken, yenisiyle değiştirmek istediğiniz diğer silahı yanınızda taşıdığınızdan emin olun, böylece ihtiyacınız olduğunda yanlışlıkla bir silahınızı kaybetmezsiniz.

İkinci: En İyisini Satın Almaya Odaklanın

Call of Duty: Vanguard

Oyun, oyunculara yeni Şampiyon Tepesi modunda satın almanın ve daha iyi ekipman ve silahlar elde etmek için para harcamanın bir yolunu sunuyor.

Ve her oyuncu parasının karşılığını en iyi şekilde almak ister.

Bu nedenle, savaş sırasında kazanmanıza yardımcı olacak faydalı şeyler almak ve kendi silahlarınızı yükseltmek için para harcamaya odaklanmanızı tavsiye ederiz.

Silahınıza yatırım yaparak, saldırı tüfekleri ve makineli tüfekler, ilk turlarınızda aramanız ve para harcayarak sürekli yükseltmeniz gereken en iyi silahlar arasındadır.

Oyun ayrıca size 10 aksesuara kadar ekleyerek silahınızı yükseltme şansı veriyor.

Savaş sırasında size yardımcı olacak en iyi ekipman olan zırh plakaları, tabanca ve makineli tüfekler de var.

Temel ekipmanı aldıktan sonra daha fazlasını ve düşmanların haritadaki yerlerini keşfetmenize yardımcı olacak özel bir casus uçağı temin edebilirsiniz. Ayrıca size ek olanaklar sağlayan diğer aksesuarları da alabilmeniz için bir satın alma turuna çıkabilirsiniz.

Böylece, En iyi ve en güvenli sitelerden biri olan ar-pay gibi birçok Çevrimiçi sitede satılan ön ödemeli PlayStation kartlarını kullanarak oynayın ve her turda daha fazla avantaj elde ederek daha fazla para kazanın ya da oynarken daha fazla yükseltme ve ödül almak için gerçek paranızdan yararlanabilirsiniz.

Ar-pay, Suudi Arabistan Krallığı’ndaki en iyi fiyat ve indirimlerle PUBG kartlarını ve her türlü ön ödemeli kartı çevrimiçi olarak satmaya adanmış en iyi web sitelerinden biridir.

Call Of Duty: Vanguard: Şampiyon olmak için 5 İpucu 1

Üçüncü: Oyun haritalarını dikkatlice inceleyin

Call of Duty: Vanguard’ın yeni rekabetçi modu Champion Hill’de oynanabilir 4 harita bulunuyor:

  • Hava Pisti
  • Avlu
  • Pazar
  • Tren İstasyonu

Call of Duty’nin normal modundaki 16 haritaya ek olarak, oyun sırasında her oyuncunun haritadaki önemli yerleri vardır. Örneğin kendilerine ateş açılarak yok edilebilecek veya tamamen yıkılabilecek yerleri bilmesi gerekiyor.

Bu alanlar haritada yıkılabilen ahşap paneller olarak görünür.

Özellikle Avlu haritası, yıkılabilir ahşap kapılarla en dolu olanlardan biridir.

Dördüncü: Yaşam Simgelerini Arayın

Oyunun her haritası, her turda bir kez ortaya çıkan ve genellikle her haritada aynı alanda görünen bir yaşam sembolü içerir ve onu almayı başaran oyuncu ona ekstra bir yaşam verir.

En fazla sayıda Yaşam simgesine sahip olan takım 750$ ile ödüllendirilecektir.

Yaşam Simgeleri almak için her haritada bu alanları arayın:

  • Courtyard Map/ Avlu Haritası: Bu haritadaki yaşam simgesi, haritanın ortasındaki iki ana binanın arasındaki alanda yer alır.
  • Market Map/ Pazar Haritası: Bu haritadaki yaşam sembolü haritanın ortasındadır.
  • Trainyard Map/Tren İstasyonu Haritası: Bu haritadaki yaşam sembolü, haritanın ortasında birkaç kum torbası ve ahşap kalaslardan oluşan oval bir şekildedir.
  • Airstrip Map/Uçak Pisti Haritası: Bu haritadaki yaşam sembolü uçak pistindeki gözetleme kulelerinden birindedir, ancak merdiveni kullanmanız gerektiğinden onu aldığınızda dikkatli olun, bu da sizi saldırıya ve öldürmeye karşı daha savunmasız hale getirir.

Call Of Duty: Vanguard: Şampiyon olmak için 5 İpucu 3

Beşinci: Ekip üyelerinizle sürekli iletişim halinde olun

Elbette bu tavsiye de düşünmeden yapmamanız gereken şeylerden biridir. Ancak turlar çok kısadır ve sadece 60 saniyeye ulaşılabilir.

Bu nedenle, savaşın kontrolünün devam etmenizi ve çok fazla can kaybetmemeniz için her zaman ekip üyelerinizle işbirliği içinde rakibinizin yerini tespit etmeniz gerekecektir.

Son olarak, Call of Duty’deki “Champion Hill” adlı yeni rekabetçi mod, özellikle satın alma özelliğinin yanı sıra daha yoğun, derin, dikkatli strateji ve taktikler gerektiriyor.

Bu nedenle, bu ipuçlarının hayatta kalma ve kazanma şansınızı sağlamak için size yararlı olacağını umuyoruz.

Sık Sorulan Sorular

PUBG Hediye Kartları Nelerdir?

PUBG Hediye Kartları, PUBG’de oyun içi öğeler satın almak için kullanılabilen dijital hediye kartlarıdır. Bu kartlar 10$, 25$, 50$ ve 100$ değerlerinde mevcuttur. PUBG Hediye Kartları çevrimiçi olarak veya belirli perakendecilerden satın alınabilir.

PUBG Hediye Kartlarını nasıl satın alabilirim?

PUBG Hediye Kartlarını Amazon, GameStop ve Newegg gibi çeşitli çevrimiçi perakendecilerden satın alabilirsiniz. PUBG Hediye Kartlarını Walmart, Target ve Best Buy gibi belirli perakendecilerden de satın alabilirsiniz.

PUBG Hediye Kartlarını nasıl kullanabilirim?

PUBG’nin Hediye Kartlarını, PUBG web sitesini ziyaret edip hediye kartı kodunu girerek çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz. Hediye kartı kodu kullanıldıktan sonra para PUBG hesabınıza eklenecektir.

Call of Duty nedir?

Call of Duty, ilk olarak 2003 yılında piyasaya sürülen popüler bir birinci şahıs nişancı video oyunu serisidir.

Call of Duty Serisi, o zamandan beri birden fazla oyunu içerecek şekilde büyüdü ve tüm zamanların en başarılı video oyunu serilerinden biridir.

Call of Duty’ı hangi platformlarda kullanabilirim?

COD, PC, Xbox, PlayStation ve Nintendo konsolları dahil olmak üzere çeşitli platformlarda kullanabilirsiniz.

En popüler Call of Duty oyunlarından bazıları nelerdir?

En popüler COD oyunlarından bazıları Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Warzone’dur.

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şimdi oy yok! Bu gönderiyi ilk oylayan siz olun.

Bu yazıyı faydalı bulduğunuz için...

Bizi sosyal medyada takip edin!

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu yazıyı geliştirmemize izin verin!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Follow us on Google News
Share on:

Related Articles

icon top