Minecraft Hediye Kartları: Son 2023 Güncellemesine İzleyin!

Minecraft Hediye Kartları: Son 2023 Güncellemesine İzleyin!
On this article you will find

Minecraft, dünyanın en popüler ve yaratıcı oyunlarından biridir. Milyonlarca oyuncu bloklardan oluşan bir sandbox oyun dünyasını keşfediyor, inşa ediyor ve hayatta kalıyor.

İster deneyimli ister yeni başlayan bir oyuncu olun, Minecraft’ta her zaman keşfedecek ve heyecan verici yeni şeyler bulacaksınız.

Ve Minecraft Hediye Kartları ile zengin oyun deneyiminiz için daha da fazla olasılık ve özelliğin kilidini açabilirsiniz.

Minecraft Hediye Kartları Nedir?

Minecraft Hediye Kartları, kendiniz için satın alabileceğiniz, e-posta veya SMS yoluyla sevdiklerinize gönderebileceğiniz elektronik ön ödemeli kartlardır.

Alıcı kişi, hediye kartı bakiyesi ile Minecraft veya Minecraft: Legends evrenine büyü, görevler ve zindanlar ekleyen yeni yan oyun Minecraft: Legends’ı satın almak için kullanabilir.

Ayrıca Minecraft Hediye Kartlarını Minecraft Marketplace’ten harita, skin, doku ve daha fazlasını satın almak için kullanabileceğiniz oyun içi para birimi olan Minecoin’leri satın almak için de kullanabilirsiniz.

Minecraft Hediye Kartları Nasıl Kullanılır?

Minecraft Hediye Kartları kullanımı, çok kolay ve uygundur. Sadece aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Minecraft.net’te oturum açın veya bir hesap oluşturun.
  • ‘Mağaza’ya gidin ve ‘Bir kod kullan’ı seçin.
  • 25 haneli hediye kartı kodunu girin ve ‘Kullan’a tıklayın.
  • Hediye kartı bakiyenizle ne satın almak istediğinizi seçin.
  • Kullanıldıktan sonra, hediye kartının değeri Minecraft.net’teki hesap bakiyenize eklenecek ve oyun başlatıcıda da görünecektir.

Hesap bakiyenizi herhangi bir platform için Minecraft veya Minecraft: Legends veya Minecraft: Bedrock Edition için Minecoins satın almak için kullanabilirsiniz.

Daha iyi bir oyun deneyimi için Minecraft Hediye Kartları’nı kullanmanın faydaları

Minecraft Hediye Kartları, Minecraft’taki oyun deneyiminizi geliştirmenin harika bir yoludur. Minecraft Hediye Kartları ile şunları yapabilirsiniz:

  • Yeni içeriklere ve özelliklere erişim sağlayın. Minecraft’ı veya Minecraft: Legends’ı satın almak için Minecraft Hediye Kartları’nı kullanarak oyunun en son güncellemelerini ve eklemelerini, yeni yaratıklar, bloklar, mekaniker, kişiselleştirme özellikleri, craft tarifleri ve çok daha fazlasını içeren 1.20 “Trails & Tales” güncellemesini gibi oyunun en son güncellemelerini ve eklemelerini keyif alabilirsiniz.
  • Ayrıca Minecraft Marketplace’den size haritalar, Skinler, Textureler ve daha fazlasını satın almaya izin veren Minecoins’i kullanarak yeni dünyaları ve maceraları keşfedebilirsiniz.
  • Para ve zamandan tasarruf edin. Minecraft’ı veya Minecraft: Legends’ı satın almak için Minecraft Hediye Kartları’nı kullanarak, her platform için ayrı ayrı satın almaya kıyasla para tasarrufu yapabilirsiniz.
  • Ayrıca bir şey satın almak istediğinizde her seferinde ödeme bilgilerinizi girmek zorunda kalmadan zamandan tasarruf edebilirsiniz.
  • Arkadaşlarınıza ve ailenize sürpriz yapın. Minecraft Hediye Kartları’nı arkadaşlarınıza ve ailenize hediye göndermek için kullanarak onları sevecekleri ve memnun olacakları bir hediye ile şaşırtabilirsiniz.

Ayrıca hediye kartınızı özelleştirebilirsiniz ve ARPay’in her özel günü ve etkinliği kapsayan birçok tasarımından bir tema seçebilirsiniz.

Hediye kartının teslimatını sizin belirleyeceğiniz bir tarih veya saat için planlayabilirsiniz.

ARPAY’de Minecraft Hediye Kartını Nasıl Satın Alabilirsiniz?

ARPay, size BAE’deki çeşitli marka ve satıcılar için hediye kartları satın almanıza olanak sağlayan bir platformdur.

Minecraft Hediye Kartları’nı çevrimiçi bir şekilde satın almak için ARPay’i kullanabilirsiniz. Bunu kolay ve güvenli bir şekilde olmakta.İşte nasıl yapılacağı:

  • ARPay’i ziyaret edin ve markalar listesinden ‘Minecraft Hediye Kartı’nı seçin.
  • Satın almak istediğiniz hediye kartının miktarını ve tutarını seçin.
  • Alıcının adını, e-posta adresini veya telefon numarasını ve kişisel bir mesaj (isteğe bağlı) girin.
  • Tercih ettiğiniz ödeme yöntemiyle (kredi kartı, banka kartı, PayPal, vb.) ödeme yapın.
  • Hediye kartı ayrıntılarını ve kartı kullanmak için bir bağlantı içeren bir onay e-postası alın.
  • Sipariş durumunuzu ve geçmişinizi ARPay’in web sitesinden de takip edebilirsiniz.

Hediye Kartları Nasıl Kullanılır

Minecraft Hediye Kartları kullanımı çok kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyerek basit bir şekilde kullanabilirsiniz:

  • Minecraft.net adresini ziyaret edin ve giriş yapın veya bir hesap oluşturun.
  • ‘Mağaza’ya gidin ve ‘Bir kod kullan’ı seçin.
  • 25 haneli hediye kartı kodunu girin ve ‘Kullan’a tıklayın.
  • Hediye kartı bakiyenizle ne satın almak istediğinizi seçin.
  • Hediye kartı kodunuzu oyun başlatıcıda sol alt köşedeki ‘Kodu Kullan’a tıklayarak da kullanabilirsiniz.

Minecraft 2023’ün Yeni Güncellemeleri

Minecraft sürekli gelişen, yeni özellikler ve içerikler eklenen bir oyundur.

2023 yılında Minecraft hayranları, oyun deneyimlerini geliştirecek bazı heyecan verici güncellemeleri bekleyebilirler.

İşte 2023 yılında Minecraft’ın öne çıkan yenilikleri:

Minecraft 1.20 “Trails & Tales” Güncellemesi

Hem Minecraft: Java Edition hem de Minecraft: Bedrock Edition için Haziran 2023’te yayınlanacak büyük içerik güncellemesidir.

Güncelleme, oyuncuların kendilerini ifade etmelerine, temsil etmelerine ve Minecraft’ı “Minecraftier” haline getirmeye odaklanıyor.

Bu güncellemenin özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Yeni bir ekosistem: Güzel kiraz ağaçları, pembe ahşap ve dökülen kiraz çiçeklerini içeren Kiraz Korusu (Cherry Grove).
  • İki yeni tür: Ulaşım ve keşif yapmak için faydalı olabilecek pasif hayvanlar Deve ve Sniffer.
  • Yeni bloklar ve eşyalar: Asılı tabelalar, yontulmuş kitaplık, bambu odun işçiliği, bambu sal, zırh kaplamaları, müzik diskleri ve daha fazlası.
  • Yeni mekanikler ve kişisilleştirme özellikleri: Oyuncuyu veya türleri takip eden iz gibi görsel efektler; hikayeleri kitaplara yazılıp paylaşılabilen masal kitapları ve daha fazlası.
  • Minecraft: Legends. Bu, 2023’ün sonlarında tüm platformlar için piyasaya sürülecek bir yan oyundur. Minecraft evrenine büyü, görevler, zindanlar ve daha fazlasını ekleyen fantezi temalı bir macera oyunudur. Oyuncular kendi efsanelerini yaratabilecek ve sırlar ve sürprizlerle dolu geniş bir dünyayı keşfedebilecekler.
  • Minecraft: Bedrock Edition on Chromebooks. Bu,2023 yılında Minecraft: Bedrock Edition tarafından resmi olarak desteklenecek yeni bir platformdur. Chromebook kullanıcıları, diğer platformlarla aynı özelliklerden ve çapraz oyun yeteneklerinden yararlanabilecekler.

Sonuç

Minecraft Hediye Kartları, Minecraft’ın tüm görkemi ve çeşitliliğinin keyfini çıkarmanın harika bir yoludur.

Minecraft Hediye Kartları ile yeni içeriklere ve özelliklere erişebilir, para ve zaman tasarrufu yapabilir, arkadaşlarınıza ve ailenize harika hediyelerle sürpriz yapabilirsiniz.

BAE’de hediye kartı satın almak için en iyi platform olan ARPay ile Minecraft Hediye Kartları’nı kolayca ve güvenli bir şekilde satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Hediye Kartı Nedir?

Hediye kartı, belirli bir satıcıdan veya markadan ürünü veya hizmeti satın almak için kullanılabilen ön ödemeli bir karttır.

Hediye Kartının Geçerliliği Nedir ?

Bir hediye kartının, satıcıya veya markaya bağlı olarak değişen bir geçerlilik süresi vardır. Minecraft Hediye Kartları için son kullanma tarihi yoktur.

Hediye Kartını İade Edebilir Miyim?

Hayır, satın alındıktan veya kullanıldıktan sonra bir hediye kartı iade edemezsiniz.

Hediye Kartı ile Ne Satın Alabilirim?

Hediye kartı bakiyenizle ile Minecraft, Minecraft: Legends veya Minecraft: Bedrock Edition için geçerli Minecoins satın alabilirsiniz.

Follow us on Google News
Share on:

Related Articles

icon top